Alle Massages

Thaise Aloë Vera MassageDe Thaise Aloë Vera Massage is een full body ontspanningsmassage met heerlijke Aloë Vera gel, massage olie en Aloë
Vera lotion.
Deze speciale Thaise Aloë Vera 
bevordert niet alleen het herstel van wondjes en andere huidbeschadigingen maar is ook erg geschikt als middel om insectenbeten, zwellingen en jeuk tegen te gaan.
In 
Thailand gebruikt men het vaak om littekens te voorkomen of te verminderen. 
Het sap kalmeert geïrriteerde huid en helpt tegen zonnebrand en eczeem. 
In aloë vera zitten stoffen (o.a. vitamines, mineralen en anti-oxidanten) die het genezingsproces van de huid versnellen en het verouderingsproces vertragen.
Thaise Aloë Vera verzorgd de huid en houdt die zacht en soepel. 


TRADITIONELE THAISE MASSAGEThaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten. Onder andere chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. Massage stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels. Zoals de huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten. Ook verbetert de bloedcirculatie. Daarnaast wordt stress bestreden en depressieve gevoelens verminderen. Men krijgt weer meer energie.


TRADITIONELE THAISE HOTSTONE MASSAGE

Warme lava stenen worden op het lichaam geplaats om op een natuurlijke manier het lichaam te stimuleren om afvalstoffen af te voeren en diepe ontspanning te realiseren. Speciale oliën worden hierbij gebruikt om een heerlijk ontspannend gevoel te geven. Het verhoogt het bewustzijn, stimuleert het zenuwstelsel, verbetert de bloedsomloop en zorgt voor een goede afvoer van de lichaamsafvalstoffen.


TRADITIONELE THAISE KRUIDENSTEMPEL MASSAGE

Je lichaam wordt gemasseerd met verwarmde kruidenstempels. Deze zijn gevuld met reinigende, activerende en ontspannende kruiden uit Thailand. Je hele lichaam ontspant zich en gaat tintelen van levensenergie. Daarna krijg je een ontspanningsmassage op schouders, nek, rug, voeten, benen, armen, handen en hoofd.


SPORT MASSAGE

Een intense massage voor stijve en vermoeide spieren. Ook klachten na overbelaste training of een verkeerde houding. Rug/nek pijn, knopen (triggerpoints) in je spieren en vastzittende schouders worden aangepakt en behandeld.


ONTSPANNENDE THAISE OLIEMASSAGESgeven je lichaam en geest een gevoel van ontspanning en rust. Warme oliemassage bevordert de doorbloeding waarbij vermoeide en gespannen spieren worden losgemaakt. Thaise oliemassage is geschikt voor iedereen, voor ouderen en voor patiënten met reuma, gevorderde artrose of ernstige rugklachten. De massage-oliën die ik gebruik zijn gemaakt van natuurproducten. Het gebruik van aroma is afhankelijk van de wensen.

De oliemassage kan naar wens van zacht tot zeer stevig gegeven worden, ook wel intensieve, diepe massage genoemd.
Als je echt aan vastzittende spieren of stevige blokkades wil werken kan één traditionele Thaise massage beter geschikt zijn of de combinatie van beide.
Voor wie?
Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens.
De behandelingen vinden plaats in de rustige ontspannen sfeer. Er wordt gebruik gemaakt van originele aromatische oliën die van natuurproducten zijn gemaakt.


ZWANGERSCHAPS MASSAGE

is bedoeld als een ontspanningsmassage voor de zwangere vrouw. Klachten in de onderrug, in de benen, schouders en nek krijgen speciale aandacht. Deze massage is voor haar rustgevend en een weldaad voor haar lichaam. Sommige nieuwe moeders kiezen daarom vaak voor een vervolg massage na de zwangerschap, de zogenaamde “mama-massage”.